cathrineLovén

Lärarstudent-Dyslexi-Dagbok-Hälsa

Jag är ju super dårlig på det här!

Publicerad 2009-10-16 14:54:42 i Dagboken,

Nu ska jag berätta en sak, eller ska jag det?! Jag tycker det ska vara så jävla avanserat att ha blogg eller att designa den, så ah nu har jag typ den tråkigaste och opersonligaste bloggen som existerar känns det som. Jag vill inte ha något puttinittigt tema, ja vill ha något som presenterar mig och min "stil", om jag nu har en sådan, det vet jag inte. Tycker i alla fall att det ska vara så jävla svårt att få sin sida snygg!

Ja själv sitter jag i ett datarum i Richards skola och har det as tråkitgt, men vad ska man göra, vill ju vara med honom mycket för ja åker hem till fucking bålsta idag! usch, sen e de världens skit väder, det är grått kalt de regnar och blåser! kan det bli värre? jag vill att hösten ska vara mysig, lite små kylid men ändå varm, när man ser dom rödgula löven och får solen i nacken. Det är underbart. men nej, du ska det vara grått och tråkigt! Snart kommer snön säker och då blir man ju ännumer deprimerad. Jag hatar värkligen snö! vad fan är det bra för? okey om man e en sån där jävel som åker bröda och skidor, men sån e inte jag ska jag vara ärlig har jag faktist aldrig åkt något sånt, förutom pulka och snowrejser när man var liten. Nä jag har aldrig varit förtjust i vinten, eller julafton ska jag inte ljuga om att jag gillar men jag tycket att det ska vara såhär; snön kan komma en dag före julafton sen måste det försvinna dagen efter nyår typ. JA! då är väll alla nöjda, då har vi fått den där jävla förbaskade snön som e kall, blir blaskig och gör det jobbigt att gå!!!

FAN vad jag e super butter haha men det är jag igentligen inte. eller är jag det? Tjohej

Om

Min profilbild

Cattis

Nyligen har jag antagit den stora utmaningen att börja plugga på högskolan. Jag är alltså numera en lärarstudent, med dyslexi. Detta gör att skolan kommer bli en utmaning, men har man viljan så går allting? Här kommer ni få läsa om mina dagar runt studierna, mitt intresse mot en hälsosammare livsstil och mycket mer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela