cathrineLovén

Lärarstudent-Dyslexi-Dagbok-Hälsa

28.02.2011

Publicerad 2011-02-28 21:31:34 i Dagboken,

Mätt och belåten sitter jag nu här igen framför datorn. Jag känner att dagen har inte varit den bästa av sitt slag, mycket kaos och missuppfattningar, men det behöver jag inte bry mig om nu, inte när jag sitter hemma. Det är de som är så fruktansvärt skönt när man kliver in inanför dörren, det är lixom här du kan vara dig själv. Ingen bryr sig hur du ser ut, du kan gå omkring med smuttsiga strumpor, osminkad och de bästa av allt är ett par super sköna mjukisbrallor som kanske är en aning förstora. Det är som sin egna lilla fristad.
Även fast det bara är måndag så är inprincip alla dagar planerade, då har man ett mål med denna vecka som man kan längta till. Fredan längar jag lite extra till då några av mina tjejkompisar kommer hem till mig. Jag tyckte "varför inte ha en tjejkväll!?" med lite god mat, lite dricka och en jävla massa skvaller, plus att vi har sovplattser så folket som vill kan sova över, det är väll ganska generöst eller?
Ne vad sänger man, kanske ska dra mig tillbaka till värkligheten och kanske städa lite? eller nä jag gör nog det i morgon!

Om

Min profilbild

Cattis

Nyligen har jag antagit den stora utmaningen att börja plugga på högskolan. Jag är alltså numera en lärarstudent, med dyslexi. Detta gör att skolan kommer bli en utmaning, men har man viljan så går allting? Här kommer ni få läsa om mina dagar runt studierna, mitt intresse mot en hälsosammare livsstil och mycket mer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela