cathrineLovén

Lärarstudent-Dyslexi-Dagbok-Hälsa

Längtan efter att mysa sig ner...

Publicerad 2014-08-31 12:12:59 i Dagboken,

Åh! Varför ska jag hamna i en sådär bajs situation?! Jo ni förstår att jag blev kvar i Sthlm över natten, tanken var först att jag skulle ta tåget hem vid halv 12 på natten, men när vi väl gick ut så kände jag att hur ofta är jag här och festar, hur ofta träffar jag Sussie? Så det var bara att stanna. Hur kvällen var? Ja det får ni reda på sen, har lite bilder från systemkameran som ska upp :)


Oturen kom när jag idag skulle ta mig hem till Västerås. Tanken var först att ta mig till Bålsta för att sedan ta regunaltåget därifrån då jag ändå fyllt på mitt busskort. Men dum som jag är går jag in på SJ:s hemsida och märker att det går ett direkttåg till Västerås. Så jag sprang och böt perong, köper en biljett för 130kr, sätter mig på tåget, hör en kvinna som jobbar på tåget säga att "sj:s biljetter inte funkar hos dom" irriterad som man självklart blir går jag av tåget, med hjälp att kvinnan som måste låsa upp dörrjäveln för dom hade ju tänkt att åka, märker då att mitt tåg mot Bålsta ja, det hade ju gått, så det var bara att sitta och dö på en bänk i 30 minuter och andas in pissdoft blandat med rök. Så varsågod sj! Jag sponsrade er med lite pengar idag för jag har såå mycket av det, älskar att slösa! NOT!

Sen när jag äntligen kommit till Bålsta så fick jag vänta en timme på att mitt tåg jag sitter på just nu i denna sekund skulle komma in! 

Så woho snart hemma! Åh jag vill bara hoppa in i en dusch, få bort allt äckligt smink som sitter kvar från gårdagen, dock lite påbättrad.  Jag vill pussa på min bebisräka och mysa ner mig i soffan med min lilla familj! 




Om

Min profilbild

Cattis

Nyligen har jag antagit den stora utmaningen att börja plugga på högskolan. Jag är alltså numera en lärarstudent, med dyslexi. Detta gör att skolan kommer bli en utmaning, men har man viljan så går allting? Här kommer ni få läsa om mina dagar runt studierna, mitt intresse mot en hälsosammare livsstil och mycket mer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela