cathrineLovén

Lärarstudent-Dyslexi-Dagbok-Hälsa

Bilder från min jul//

Publicerad 2013-12-31 12:38:09 i Dagboken,

Fattar inte att det är nyår idag! är det inte sjukt att den var en vecka sedan vi firade julafton?! Vi kommer i alla fall befinna oss i Bålsta i kväll för att fira med min älskade Mia och hennes lilla familj och några vänner till dom. En lugn jul helt enkelt, men det blir nog bra, skönt att hålla sig på en bra nivå.
 
Min julafton var väldigt bra, det var lagom av allt kan man väll säga. Kom hem till mina föräldrar vid ett tiden, öppnade julklappar som vi köppt till varandra, jag fick små portionsgrytor, nya bestick (behövligt!) och ansiktskrämer (oxå väldigt behövligt!) så jag var väldigt nöjd. Vid två tiden kom släkten, köket bev varm som en bastu då spis och ugn var i fullgång. nästan alla vuxna samlades i soffan för att kika på kalle och efter det blev det god julmat.
Fan va bortskämd man känner sig när räkan fick så mycket fina julklappar av alla, speciellt när man inte köppt något till dom, men visst dom är ju vuxna och vi bestämde ju att det bara var barnen som skulle få. hmm ah men fina saker fick han/vi och ah jag är nöjd.
 resten av kvällen blev det mingel, roliga lekar och slutligen när klockan slog 12 var det dags att fira min mamma som fyllde år, sen var det dags att dra sig hemot, vi sov hos Richards föräldrar då vi hade katterna med oss och skulle dagen därpå åka till landet. 
 
Ingen snö här heller, bara lera som hade bildats vid uppfarten, drygt när man inte kan ställa ner någonting, men det var när jag väl kom in i stugan jag fick min första ricktiga julkänsla. doften från kakelugnen gjorde väldigt mycket. Även här fick vi väldigt fina presenter, vi har en liten bortskämmd räka....
 
Men nu orkar jag inte skriva mer.. här kommer bilder:
 
 
 

Om

Min profilbild

Cattis

Nyligen har jag antagit den stora utmaningen att börja plugga på högskolan. Jag är alltså numera en lärarstudent, med dyslexi. Detta gör att skolan kommer bli en utmaning, men har man viljan så går allting? Här kommer ni få läsa om mina dagar runt studierna, mitt intresse mot en hälsosammare livsstil och mycket mer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela