cathrineLovén

Lärarstudent-Dyslexi-Dagbok-Hälsa

Ledig

Publicerad 2010-06-07 22:09:50 i Dagboken,



Äntligen har man så kallat "sommarlov", känns lite konstigt för man har inte haft det på sisådär 3 år! Richard har valt att inte fixa sommar jobb och jag har sparat undan penga så jag hoppas att jag klarar mig. Mycket har hänt men jag har inte tid och ork att ladda upp bilder nu, en annan anledning är för att jag inte sitter vid den daton. SMART! Tog i alla fall ledig i fredags, kusinen skulle ju ta studenten och såklart jag måste gå, tyckte det bara var sån jävla dålig stil hur folk betedde sig på flaket, nån jävla unge hade hält en öl innan för hennes klänning.. ååh aaah jag blir så arg! vad tänker ungar med egentligen!?

pappa lär hur man ska öppna skumpan
Kvällen kom och jag hade de ganska trevligt, men hade ingen aning om vad jag skulle göra, richard ville att vi skulle dra ner till centrum, men hade ingen ork. Konstigt nog lyckades vi få folket att komma hem till mina föräldrar och det blev ett jävla tjohej. morsan bjöd på schots och jag hade öl, andra hade vin, mamma hade vin haha!

Dagen efter var man sliten, orkande knappt röra mig ur sängen, men det var bara att pallra sig upp!
- Dags för nästa fest! tjoho!
Vi räknade ut att Richard inte kunde köra förns dagen efter, men vi väntade till 5 snåret i stället och sattte oss i bilen för att åka hem till Västerås. Det var ju sommarfesten på kåren, din sissta festen innan de var slut på terminen!
Folk satt utanför med öl, PPM hade sin pool såklart med öl som svalpade omkring, vädret var underbart, men jag och richard såg ut som stryk! vi drog hem i några timmar jag fick värkligen tvinga människan att följa med med dit med aaa de tog ett tag.
De ar dags att tagga till, bara en timme kvar tills festen barkade ut, vi satte oss med jesper och snackade, folk ritade på asfalten med kritor och gjorde minimala rutor och skrev sjuka saker! haha helt underbart, men jag var tuvär fortfarande nykter.
Tillsist öppnade dom, jag gled för i alla med richard, våra blickar var mot maten! vi var så jävla hugriga. de blev en varsin chees och öl. nu var allt bra igen!
Mera öl drinkar tjoho, snälla människor och en full cattis, kunde inte bli bättre!
vid halv 2 såret drog vi hem.. typ


Denna dag har vi haft fullt upp i alla fall, vi har varit i båtan i flera timmar, försökte göra den klar för att sjösättas. Vi blev sjävla lite förvånade hur snabbt det gick att vaxa hela alltet, sen var det bara att dra hem och hämta rästen av sakerna, dynor, lite rengöringsmdel osv. på något vänster känner jag mig mer vuxen, jag har en segelbåt och en bil, nu saknas bara en villa och hund, kanske nån unge oxå.. då har man hela jävla kittet. sofie och barnen kom förbi och hjälpte till, så jävla underbara hela bunten! Sofie är värkligen en person som jag har som en förebild, hon har koll på alt och pli på sina hundar (inklusive man hahaha). Hon är så himmla jaa inpulsiv gör saker hela tiden, sån som hon vill ja oxå bli när ja blir en morsa! nee nu har jag skrivkramp, eller kan man få de av att skriva på tanjentbord? wth.. puss

Om

Min profilbild

Cattis

Nyligen har jag antagit den stora utmaningen att börja plugga på högskolan. Jag är alltså numera en lärarstudent, med dyslexi. Detta gör att skolan kommer bli en utmaning, men har man viljan så går allting? Här kommer ni få läsa om mina dagar runt studierna, mitt intresse mot en hälsosammare livsstil och mycket mer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela