cathrineLovén

Lärarstudent-Dyslexi-Dagbok-Hälsa

Tagning två

Publicerad 2011-01-06 20:10:02 i

Eftersom de blev misslyckat igår övervägde jag om jag skulle köpa en ny färg, som jag såklart gjorde, vill inte gå omkring och se pissgul ut i huvudet! Så jag köppte en ljus askblond färg och hoppades på det bästa. Blev helt okey tycker jag, men kunde såklart bli bättre. Sen har jag blivit så van med att ha slingat hår så de känns lite konstigt, och plånboken vill inte att jag ska köpa något mer hårkrimskrams så jag låter det vara såhär ett tag. När jag i alla fall var ute på stan så kunde jag inte låta bli att kika in på andra butiker, så jag slank in på JC och hittade ett par shysta chinos som hade kostat 400 kr men som jag fick betala hela 99 kr! Vilket kap tyckte jag!

Efter att ha gått omkring i 3 timmar på stan bestämde Richard och jag oss för att käka lite Taj! Så a det har varit en super nice dag!

Om

Min profilbild

Cattis

Nyligen har jag antagit den stora utmaningen att börja plugga på högskolan. Jag är alltså numera en lärarstudent, med dyslexi. Detta gör att skolan kommer bli en utmaning, men har man viljan så går allting? Här kommer ni få läsa om mina dagar runt studierna, mitt intresse mot en hälsosammare livsstil och mycket mer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela