cathrineLovén

Lärarstudent-Dyslexi-Dagbok-Hälsa

Veckans planer//

Publicerad 2012-10-22 21:50:41 i Dagboken,

Efter som jag var riktigt dålig på att träna förra veckan har jag nu fått ett fullspäckat schema, jag måste ju ta igen det jag missat! Rätt ska vara rätt!
Så från och med i morgon blir det träning och bilkörning. Eftersom jag har två mål att nå så måste jag kämpa för det och därför tänkte jag här och nu skriva hur jag tänkt och vad jag måste göra för att klara av detta!

Träning
Mål:
Jag har som mål att droppa 10 kg fram till nyår för att jag vill kunna ha en fin klänning utan att känna mig som en stoppad korv.

Hur ska jag bära mig åt:
Eftersom jag jobbar med mat MÅSTE jag se till att det inte slinker ner någon god bit då och då. Försöka ha fasta tider med maten. Tänkte köra under två veckors tid nuterillet shakes (måste dock beställa skiten) som måltids ersättning frukost och lunch för att hjälpa till med min viktminskning.
Bad ska dessutom träna måndag till fredag, helgerna kan vars sköna att vila upp sig på så man inte tröttnar. Blandade pass varje dag tror jag är det bästa för mig!

Körkortet
Mål:
Mitt mål med körkortet är att ja det i januari, hade egentligen ett tidigare mål att ha det innan min födelsedag med som ni ser har jag tyvärr misslyckats med det.

Hur ska jag bära mig åt:
Köra varje dag med Richard för att få in känslan och tryggheten bakom ratten, sluta vara rädd för andra bilar. Oftast dom som har körkort kan reglerna så fan jag måste lugna mig! Plugga teori minst en gång i veckan, annars kommer inte teoriprovet gå så bra.




KOM IGEN NU DITT PUCKO!

Om

Min profilbild

Cattis

Nyligen har jag antagit den stora utmaningen att börja plugga på högskolan. Jag är alltså numera en lärarstudent, med dyslexi. Detta gör att skolan kommer bli en utmaning, men har man viljan så går allting? Här kommer ni få läsa om mina dagar runt studierna, mitt intresse mot en hälsosammare livsstil och mycket mer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela