cathrineLovén

Lärarstudent-Dyslexi-Dagbok-Hälsa

Mycket har hänt//

Publicerad 2013-09-29 01:42:31 i Dagboken,

Herregud! Snacka om att dagarna flugit förbi nu när räkan kommit ut på utsidan, till den riktiga världen. Det har redan gått mer än en vecka sen han pluppade ut, men det har inte känner så påfrestande som jag trodde det skulle vara, peppar-peppar! Visst blir han gnällig och så ibland, men jag tycker att han är en riktigt snäll liten kille! 
Igår då fyllde jag år, 24. Herregud jag tror jag känner mig äldre, eller hur ska man känna sig i den här åldern? Äldre nja lite, känner att man har blivit lite stel och så, men samtidigt känner jag mig yngre då jag fått små finnar på hakan, så här brukar det inte vara! Och jag kan inte sluta pilla! Det är det västa med mig! Haha

Jag bjöd i alla fall mina fina vänner på smörgåstårta igår, och det verkade vara uppskattat! Den gick nästan åt i alla fall, fick en bit till middag idag så jag är nöjd! 
Och vilka fina saker jag fick! Tror inte jag fått bättre saker, ibland brukar man ju känna wtf vad ska jag med det här till? Men inte denna gång! Och räkan fick oxå superfina saker, så tusen tack!!!

Och idag blev det en sväng på stan. Först körde vi en lunch på choys, så nu har jag äntligen fått äta lite suchi, och sedan drog vi förbi H&M dör jag köpte mig en jacka, så den fick jag av Richard i present.


Jag gillade den, tänkte först köpa en annan, men den såg bättre ut på när jag var gravid, nu när jag prövade den fick jag en sån jävla röv och höfterna såg skitstora ut. Så när jag prövade denna blev jag glad då den är rak i modellen! 


Om

Min profilbild

Cattis

Nyligen har jag antagit den stora utmaningen att börja plugga på högskolan. Jag är alltså numera en lärarstudent, med dyslexi. Detta gör att skolan kommer bli en utmaning, men har man viljan så går allting? Här kommer ni få läsa om mina dagar runt studierna, mitt intresse mot en hälsosammare livsstil och mycket mer

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela